Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: BIOZ

BIOZ


Single but not available for now ! #Peace# 

Assalamualaikum friends. 
So. Get to know more about me. The owner of this blog ! Ok. Take your time and look at my biography. Hehe. Smileeeee =]

Semua yang ter-taip dalam blog ni adalah hasil luahan Cik Norshahira binti Mohamed Zambri. Maaf. Takde nama glamour yang *bling-bling* tu. Cukup sekadar panggil saya dengan panggilan yang elok. 
Alhamdulillah. Tahun ni masuk 18 tahun aku bernafas atas muka bumi Allah ni. Mcm-mcm ragam manusia aku jumpa. Kawan? Usah dikata. Haha. Yang satu kepala dengan aku pun bepenuh kat tepi aku. #Pinjaman Allah. Bila tengok surat beranak tak pun I/C. Mesti nak gelak. Wajib ! Aku teringatkan kwn-kwn yg panggil aku Kak Long. Seriously, rasa tua. Haha. Aku lahir tepat pada 26 Januari 1998. And geng kami lah Last batch for PMR. First batch for E-book. Anak Ganu kan. =)
Hobi ? Kalau nak list kat sini. Confirm penuh lah. I prefer to do different hobbies in my leisure time. So. Faham-faham je lah. Bab 'What I want to Be' ? Aku ada banyak cita-cita sejak kecik lagi. But now, Doctor O&G is my future career. Insya-Allah. Rasanya tak perlulah aku explain detail pasal diri ini. Cukup sekadar yang basic je. Nak tahu. Nak kenal. Be friends of me. Oke ? Jangan sombong. Allah tak suka orang yg sombong. Dilaknat nanti. ;) 
Aku nak pesan. Hidup mesti selalu ceria. Baru hati gembira. Solat jangan lupa. Baru tidak sengsara ! Be a good boy or girl. 

Assalamualaikum Si comel+sss. And Si Handsome+ssss !

p/s : Aku hanya lah insan biasa. Just an ordinary girl ! Nak kata special. Semua manusia Allah ciptakan sebaik-baik makhluk. Alhamdulillah :) Everything yg aku luahkan dalam blog ni hanyalah luahan sang Hati ni. #Maaf kalau ada yg Ter-kait. Ter-babit. Ter-sebut. Dan segala mcm Ter- lah yee. Sorry ! Hehe.

[ Smile. Allah always by your side ]

Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)

No comments:

Post a Comment



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*