Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: MY Day At PPCS (Part 2)

Sunday, 18 December 2011

MY Day At PPCS (Part 2)

Aslkm all my bel0ved readers ! <3
Shira nk smbung episod yg lepas2 tuh ! Hihi ...

29 November 2011


Seperti biase,Shira nk cite something new today ! Hehe..~ Tak nak dgr cite Shira? Ok Fine !
Shira redHA !!! Shira nk luahkan je. Hari ni Shira happy sngat sbb my DAD dah bg kputusan akhir bhwa dyeorg akn dtg mlwat Shira pade 4/12/2011. I'm wating 4 that day ! Hiip Hooray ! Happy? Of course laa, daa lme Shira tak jmpe dyeorg.. So mse ni lah Shira nk buang smua rse rndu yg tersimpan ketat lam hati nie!
Biasenye bgun pg,dpt tgok muka MAMA ! Skang bgun pagi,tg0k kipas je yg dpt BERKARAT tuh ! Jgn terase ye kipas... xD  Shira slept alone , actually not alone, i still have my redrosses and little chubby black ! Huhu ! Takut?? I don't think so.. Shira tak rse takut tp rase BOSAN teramat sngat.. Yg tak best nyer, sorang member MP(coarse Mengarang Penulisan) tak hadir..Dyer reject untk dtg ke sini..Sptutnya dyer sblik nge Shira tp Kita AKUr je laa !
Stiap hri Shira berharap ade lah room mate..Tp hrpan tinggal kenangan !
Then, dtglaa bdx um0 9 ta0n ni(kalu tak slah la) dyer dri KEdah.. Mule2 Shira ingtkan han2..nk tau mcm mne citenyer ?!
Mcm bese Shira balik ke bilik...Then,kunci bilik Shira tergntung kat leher..Shira buke lah pn2 n trpkse mnundukkan diri...tibe2! Muncul 1 lembage dri dlm bilik... Apelagi ! Melatah habis habisan laa kawe ni.. :P
bvkaKGYSsjjabsbshdhasbasdhbhasu !!! Smpay terl0mpat ke sne ke mari..haha ! Kelakar laa pulak ! Tak klkar?? Gelak je laahh ! Hahahahahahahaaahhahahaha...
Ternyata lembaga 2 adlh seorang manusia ! Kejut kawe ! Ingtkan gapo dio !
Rupenyer bdx 2 bru dtg sini..Dyer msuk lmbat kat kem ni..Kite Redha!
Bdx 2 hnye mmpu tercenggang shje ! Hadoii! Tetapi yg pling mnydihkan,huahuahua...:'(
nngis laa skali !! Mlm 2,dye balik lmbat ke bilik,kalu boleh dikatekan,dye x blik lngsung!
Shira risau jgak !~Seorang senior yg baek~^.^~ Then,Shira g bilik RA..Ternyte RA 2 kate, bdx 2 sdg NANGIS lam bilik  RA sorang ag !! GRRRRR !! Naek gile kalu gini...ARGH!! My head will burn N0W!!
Kite Redha !! So mlm ni Shira tdur sorang2 ! Tp tgh mlm Shira trdgr bunyi ssuatu..BISING TAU !!
What The Hello ! Rupenye ade 3 org RA serte bdx 2.. bdx 2 nangis nk blik,dye tgh packing brg !
Sodap ko je nok tinggal aku sorang2 !! URHH! Kite redha !
e2 laa story dyer...
Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)

No comments:

Post a Comment



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*