Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: - Gadis Kebosanan -

Friday, 4 May 2012

- Gadis Kebosanan -


It's me ? That Bicycle not belonged to me . =) 

Assalamualaikum wahai para penggemar blogging ! Hari ni Shira nak cite lagi . Ok . I know , korang dah bosan . Blog ini tercipta khas buat Shira and readers . Eh , wait ! Shira tak solat lagi . Oh My ! Ok . Lepas ni Shira solat kay . Best tadi Shira main Jutaria dengan Sis and little brother . Memang Jutaria lah . Kena sekali dapat 7500 dolars . - Sedap Molekss - Aku kaya ! Aku kaya ! Haha . Stop Shira . It just a game . Okay ;) 

Sebenarnya tak ada yang menarik pun hari ini . Hari ni Shira nak cerita pasal Someone made my life 'Errrr' . 
Entah kenapalah Shira jadi macam ni . Sekali - sekala . Apa salahnya ! Kan ? Dia ni kan bukan siapa-siapa untuk Shira . Tapi entah kenapalah Shira boleh 'Tertarik' kat dia . Nothing special about him . Aish ! Malas lah cerita pasal dia . Tak suka . Shira memang macam tu . Adoooooo =.= 

Oh My bicycle . Nasib baik still cantik and berkilat . Maklum sejak kebelakangan ni kilat ada 'sokmo' . Sampai pokok pun di sambar kilat . Alhamdulillah basikal Shira tak disambar 'Ayam' lagi . Doppasa ayam . Maaf ya ayam ! Pinjam nama You sebentar . =D Ok . Stop mengarut . Effect daripada Kebosanan tahap parah . =/

Lama Shira tak hang out dengan kawan-II . Haha ! Lama ? Rasanya baru lagi hang out . Masa berlalu dengan begitu pantas . Okay ! Aku dah semakin mengarut . 
Bestnya kalau dapat hidup tanpa ada masalah kan . Tak perlu fikir ini dan itu . Just relax and santai . Tapi kalau semua itu berlaku , bermakna bukan manusia lah kita . Manusia ni memang hidup dengan penuh dugaan dan cabaran . So , tak pelik lah kalau ada yang sanggup bunuh-membunuh , caci-mencaci . Tak hairan kan ? Macam dah hobi manusia . Setiap hari benda sama yang keluar daripada mulut mereka termasuk Shira . Shira pun tak terlepas daripada semua itu . Tapi tak sampai bunuh-membunuh . Sekadar lempang jiran sebelah rumah adalah . [Joke Only] 
Shira kan baik . Manalah sanggup lempang jiran sebelah rumah kan , kan , kan . Ok ! I know , I'm a good + kind girl . Well3 - Tredmakk Syahud - . Ignore the 'ejaan salah' . Haha ! 

Ok . Enough with my punya 'Kebebelan' . I know I'm a Makcik Bleber . I know . [Orang Kuat Redha] 
Sorry ya makcik jiran sebelah rumah ~> Shira tahu makcik kuat bleber . Jangkit dengan makcik lah ni . 

~~~ Sha La La La . Sha La La La . Sha La La La ~~~

Eh . Lupa ! Ingat dah post story ni tadi . Maklum syok sangat dengar lagu . =) Ching ! Ok . Perkataan 'Ching' ni memang dah merebak ke semua tempat . Famous gitu . Haha ! Banyak lah aku punya 'Famous' . Errr ! Hari ni kerja sekolah sikit . Yeah ! Thanks kepada cikgu-II yang baik punya hati . Hehe . Love you all . Lot of love <3 . =D 

Ok . Sampai sini sajalah . Sorry kalau membosankan . Shira kan . Kalau tak bosan , bukan Shira namanya . Eh ! Nama I Norshahira lah . Ok . Whatever 'lah' . See you soon ! 
Assalamualaikum =) 




Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)

No comments:

Post a Comment



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*