Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: - My Wonderful Stories -

Thursday, 3 May 2012

- My Wonderful Stories -


Someone in love !

Hey earthlings ! How yours day ? I'm better than before . Fuh ! Shira rasa tenang sikit , err . Not sikit , but banyak . Because some of my problems had been solve . I love my parents ! They helped me solve my problems . I appreciated it Mom , Dad ! =)  So , now Shira boleh tumpukan sepenuhnya untuk Exam nanti . Exam will be on after two weeks from now . Ada lah berdebar sikit . Sikit ? Haha ! Ketawa je kau kan Shira . Takpe-II . Hehe . Actually , Shira memang berdebar . -Nak tipu tapi tak jadi- Orang baik , maklum sajalah . Ok . Stop perasan ! 

Shira rasa baru je kelmarin Shira habis Exam . Tak sangka lah pula 2 weeks lagi nak exam . Oh My ! Ok . Now , kau baru terkejut . Ape-II je lah . Shira nak kongsi satu cerita or maybe lebih . Someone dah menggantikan tempat Shira . Ganti tempat ? Tempat apa ? Ok . Kau curious , aku pun curious . Adil kan ? Apa lah korunk . Shira bukan putus cinta . Tak ada kena mengena dengan picture yang cun melecun kat atas tu . I mean by tempat ialah kedudukan Shira lam kelas and tingkatan . Shira jealous dengan sorang budak ni . Memang Superb la ! Tapi bukan sorang , maybe lebih . Shira kan . Haha - Evil Laugh -

Dia dapat No . 1 dalam tingkatan and kelas . She got 8A's . Oh My ! She jumped over me . Jumped ? Haha ! Ok . Stop laughing . Not funny . The smart girl is Ardini Zainudin . Tengok lah pula siapa kawan dia . ~Nak tumpang satu badan~ She's the smartest girl among us . Love the girl so much . <3 .

[ I K L A N ] - E book aku menggila sebentar - [ I K L A N ]

The second place is ... Eh ! Wait . Tak habis lagi lah pasal Smart Girl ni , Dini . =) *Harap korang curious .*  Dini ni bijak semua subjek tau . Jealous sangat . Tapi takpe , Shira lawan secara sihat . Okay Dini ! Please teach me , yeah . ;) Ching ! - Nazira , ayat awak dah merebak - Okay . Sekarang korang nak tahu 2nd place siapa walaupun pura-pura tak tahu ? Ada aku peduli . #Harap Kesot#

Nama dia Raja Fadhli . Orangnya smart posen . Okay . 5 sen . Haha ! Gura ya Raja . Budak ni dapat 8A 1B . Aku pun tak tahu apa B dia . Nak tanya , takut ! Maklum orang Bijak kan . Haha ! Oh . I know , B for Bijak . *Joking* ! Hahaha . Okay . Ni dah tahap teruk ketawa . Boleh ketawa sekali lagi . Haha ! Okay . Stop . =D Not our King ya . Raja ni dia ambil Bahasa Arab . Hebat kan . - Kembangkan badan please - Okay . Stop lah memuji nya . Kan tuan dia baca . Mampus hamba ! Kembang sebadan ekgi . =')

Sorang lagi ni . Nama dia Afiz . Shira selalu jealous dengan dia ni . Semuanya tahu . Walaupun tak tahu . Maybe buat tahu . Hehe -Tukar nada ketawa- Pengetahuan am dia luas , tak macam Shira . Kentot je . Not Kentut . Kentut are not allowed here ! -Mizan statement- Afiz juga dapat markah tinggi lam subjek Sains . Sama dengan Shira . 91% . Argh ! Kenapalah dia bijak sangat . Okay . Kita redha ! =) Kita geng kan Afiz .

 Kenapa post aku panjang pulak hari ni . Maklum ketagih nak post . Sebab dah lama tak post . Huhu =) Okay . Now , Shira nak kongsi result Shira . Tak nak baca sudah . Shira dapat no 4 je . 7A 1B . B for BI . Selalu B . Adui ! BI , why you're so difficult to me . Y ? Takpe , nanti boleh lah tu . -Kata Nazira , walaupun tak pernah kata . Err ? Tak pernah ? Ape-II jelah-

Someone in love ? Aku ke ? Tak lah . Pic tu just for santapan anda ya .

Good News : Pokok dekat sekolah Shira tumbang . Barulah nampak cahaya matahari . Cerah je pagi tadi . Rupanya pokok tu dah tumbang . Terkena panahan kilat yang memanah . - Apa lah yang aku tulis ni - Subhanallah . Kuasa Allah ! - Jauhkanlah hambamu ini dari bencana-II yang tidak diingini - AMin !

Kekasih hati telah di ambil orang . Thanks to budak tu . Hehe ! =)

Okay . That's all stories for today . See you again with more interesting stories . =) Enjoy yourself . Have a great day . Selamat bercuti =D Ching ! Assalamualaikum .



Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)

No comments:

Post a Comment



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*