Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: - Si Gadis yang sunyi -

Monday, 7 May 2012

- Si Gadis yang sunyi -


"When a girl says she's sad, but she isn't crying, it means she's crying in ... H.E.A.R.T !"  

Assalamualaikum sahabat-II bloggers . Mood today : Stress + happy .
Okay . Tadi Shira bersemangat nak buat post ni , sekarang rasa malas . Tapi terlajak perahu boleh diundur , terlajak menaip , jangan meng- Delete kannya ! Korang nampak kan pic kat atas . Now , Shira just nak cerita pasal pic tu je . Okay . Pimpin Shira ke jalan yang benar kalau Shira tersasar cerita . Haha .

Situasi Shira sama saja dengan yang atas . Shira selalu nangis di dalam hati . Suka pendamkan semuanya sorang-II . Sorang-sorang . =( I'm alone . Tapi Shira ada Allah . Teman curahat Shira . Kadang-II Shira tengok langit , and tiba-II air mata menitis . Kenangan-II lalu Shira imbau kembali . Rasa macam tak nak hidup kat dunia ni lagi . Letih dengan semua yang terjadi . Melayan kerenah manusia and kerenah sendiri yang entah apa-II . Tapi Shira tahu , semuanya ujian daripada Allah . Air mata Shira dah kering ! 

Sometime , Shira nak duduk kat satu tempat yang tak ada orang . And menangis sepuas-puas yang mahu . Shira nak semua orang tahu apa yang Shira rasa . Tapi kita manusia , perasaan orang mesti dijaga . Kadang-II perangai sendiri pun boleh buat jadi gila . Kita plan 'A' , tapi jadi 'B' . Sedapnya kalau tak payah belajar , tak payah bekerja . Mesti best ! Tapi inilah kehidupan kita yang sebenar . Haha ! 

Kali ni , post Shira agak formal sedikit . Mood sedih pun ada . Bila dengar lagu-II yang sedih-II , Shira turut teringat balik kisah lalu . Dengan Si Dia . Dengan kawan-II . Dengan BFF . :) Love that moments . Tak dapat dilupakan . Saat benci tukar menjadi suka . Manusia kan ? Kadang-II perasaan cemburu sering membelenggu diri ini . Tuan punya badan pun dah tak tahan . Adoooo =.=

Mungkin sampai sini je kot post kali ini . Maafkan Shira ya kawan-II 
kalau Shira pernah buat nyakit hati korang . Sorry sangat-II . LOve you all . Lot of love : Shahira .
Assalamualaikum =)

Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)

No comments:

Post a Comment



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*