Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: - No Title -

Saturday, 30 June 2012

- No Title -


Cantiknya ! Subhanallah . 

Assalamualaikum stalkers . Hari ini dah hari Sabtu rupanya . Cepat betul masa berlalu . Sekarang dah bulan Sya'aban, nanti menjelma bulan Ramadhan . Bulan kita, makhluk Allah SWT ! 

Shira sekarang focus nak siapkan semua tugasan , then , nak focus untuk exam . Exam Shira semakin down lah . Hope next exam , dapat tercapai hasrat Shira untuk dapat 8A . Shira selalu dapat B , BI ! Entah lah nape . Pelbagai usaha Shira wat . Walaupun tak usaha mana , dekat exam , Takpe ! BI je pun . ( Macam lah aku ni pandai sangat , kan kan kan ? ) 

Itulah kesalahan Shira . Selalu pandang rendah . Lain kali pandang tinggi sikit budak . 
Cakap pasal ketinggian ni kan , Shira rasa semua orang dah tinggi daripada Shira . 
Contoh , berdiri tepi Iffah , tersangat lah tinggi sebab dia memang tinggi ! Ngok ngek sungguh . 
Okay , ambik contoh lain . Errr . HAH ! Anis Asyikin . 
Dia dah hampir , nyaris , sikit lagi nak sama tinggi dengan Shira . Kadang-kadang , nampak dia lebih tinggi daripada Shira . Oh No ! Oh my necklace . Maklum dulu ada necklace , pegi gigit sampai putus . Maklum , gatal gusi . ( Young Kid ) 

Okay . Tersasar daripada cerita sudah . Kita tersasar sikit lagi takpe kan ? 
Dekat sekolah , cikgu Zurina ehh . Zu ke Za ekk ? Adoii ! Ignore it . Cikgu tu kan kata ada lawatan . 
Lawatan ? Pergh laa . Tapi tengok bayaran dia , lagi perghhhh tahap gila . RM 200 ! 
"Alah sikit je tuh" - Kata kaum kaya raya . Kita miskin je . HAHA ! 

Pergi ICity , Cameron Higlands , Lost World / Sunway Lagoon au . Lupa ! 
Semuanya Shira dah pernah pergi . =)

ICity : Shira dah pernah pergi kat sana , siap ambik gambar lagi , tapi tak masuk dalam bangunan dia . Tapi Shira bertapak jugalah kat ICity . HAHA !

CH : Lagilah pernah . Pernah LALU . Pernah juga kan ? Tak gitu . Satu jalan menuju ke CH , satu jalan menuju ke KL . Shira lalu ikut jalan ke KL . So, sempat lah jenguk jalan ke CH tu . Sama je , jalan dia berturap juga kan ? Ke ada marmar ? =')

Sunway Lagoon : Ceh . Bosan dah . Setiap hari rasanya . Kul 2.45 pm , Shira pergi lah sana dengan kengkawan . No parents ! Wow . =O
Shira pergi Sunway Mini Market . Sunway juga . ( Aku pun tak tahu mana Sun - Way nya ) 

So , conclusionnya , semua tempat Shira dah pergi . So , buat apa pergi lagi . Buang masa ! 
Jangan marah ya kawan-kawan yang lain . Tempat yang Shira pergi , Free of Charge , dear . No fee . 
Nice place =) Nice people . Chow lu . Bye . 
Assalamualaikum =)

Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)

No comments:

Post a Comment



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*