Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: April 2012

Thursday, 19 April 2012

- Once upon a time -

Ignoring the image. *Mood Blur*

Hey little cupcake ! Assalamualaikum :) As usual , dah lama Shira tak post something dekat Shira punye blog . -Same statement- . Yeah ! Today is Thursday [Maklum baru belajar] . Tadi Shira jadi gila bentar , dah 2 hari wabak BB ni merebak . BB ? Haha , curious right ? Okay , listlen here . :)

BB means *Bicara Berirama* . Hey , wait ! BB dah lepas laa . Now , what means by BB ? Alah ! Tak kan korunk tak tahu . Kacang je ! Opps , not Kacang but BB ! Oh My , I have a little bit crazy , never mind . Who cares ? Aipp ? Why I wrote in English ? -Buang tabiat sungguh- Today is Thursday , not English Day ! Korunk ada English Day ? Kita orang ada . Don't jealous , okay ? ~ Whatever ~ Okay , now korunk dalam dilema kan ? "Ape mende lah pulak Bicara Berirama ni ?". Takpe-takpe ! Be cool , dear :) 

BB tuh penyakit ciptaan Shira , so kalau tak nak kene jangkit , Shuh ! Pergi jauh . -Harap Tidak Terkesot- Kita orang cakap beralun-alun , alah ! Macam nada/muzik orr . Okay ? Not understand , right ? Maklum Shira makan satu biji je ubat tadi . Effect dia masih ada ! Kalau movie , ada movie genre muzikal . Shira ada gak , speak as musical . Speak as musical ? Ah ! Ape-II jelah . 

Kita orang Melayu ! Speak in Malay !

Eh ! Adakah Shira ni annoying ? Kalau kawan Shira sorang ni , tak yah tanya , dia akan jawab : 
" Memang annoying ! -Tapi tak speaking la , saja wat bijak !- "
Shira sekarang dah sibuk , dah ? Haha ! Memang sentiasa sibuk . Tak ada topic nak cite ni . Takpe la , Random jelah . Korunk nampak photo kat atas tu , I'm writing ! Yup ! Now , Shira sedang siapkan sebuah novel . Novel ? Berangan je lebih . Biar lah =P Tajuk ? Emm ... Tak tahu lagi , Shira baru siapkan 20 muka surat , ingat nak siap dah . Tapi tiba-II muncul kesinambungan dia , so Shira teruskan . Harap dapat buat sampai 50 pages . Love it ! My first book ^.^ 

Dalam gembira , mucul duka ! Huwaaa .. Tayar basikal Shira pancit or maybe dikempiskan . Tak check lagi . Malas . Jangan fitnah Shira ! Fikir benda positive sayang . Argh ! Cubaan :) Allah still sayangkan Shira =D 
*Hidup ni tak lepas daripada cubaan , nama pun Life ! Mestilah challenging . So, kita mestilah sabar untuk hadapinya . Kalau tak, kita akan tumbang !* -Ceramah lah pulak-
Aku memang ! Shira , kembali ke jalan yang lurus ! Okay . 

Panjang lah pulak post kali ni , esok belum tentu Shira post new story . Insyaallah ! 

Kekasih Hati Shira . Lama tak jumpa ! - Annoying-


Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*