Gotchaa!You are currently at Sheera Land.Please be nice here. Don't forget to follow my blog.Luff you#
[ sheeraeiyraa.blogspot.com ]: October 2013

Sunday, 27 October 2013

- Moment indah last forever -


Assalamualaikum readers =) 

Alhamdulillah aku baru je balik daripada lawatan ke Selangor, Perak dan Melaka. Moment kat sana memang tak boleh lupa. Memang best ! Kenangan pahit, manis, masam, semua ade. hahahaha. Masuk rumah hantu, main roller coaster, main mainan yg pusing-pusing sampai pening kepala, hahaha. lawak k. 
Dua kali jadi orang terlambat naik bas. 

Sampai kat Bukit Merah, huh. mandi tak ingat dunia. ramai pulak yang jadi tukang tolak pelampung aku. hahahha. seronok ! Dah lah mandi sambil hujan. memang pergh leee. Nasib tak demam. takpe. aku kuat ! Hiyakkk ~ Hehehhehe. Tidur dalam bas, sampai nak tercabut tengkuk aku ni. first night, tak boleh nak tidur. Hehehe. nasib mata aku tak jadi mata panda. well. aku rasa dalam bas, aku dan semek yang paling aktif. pusing kanan, pusing kiri. orang tepi aku stress gitu je. sabar ye jiran ku :) 

Sekejap je 3 hari aku rase. mhm. sedih ~ Dah tak boleh tidur buas dalam bas. uerkkk. 

- Terjun ke dunia firefox - 

Mhm. Susah kan ada perasaan camni. aku pun tak faham. haish. aku tak mintak pun ade perasaan gini. ingat best ke ? Orang kata aku kejam sbb tak hiraukan perasaan orang lain. tapi kau tahu ke perasaan aku. aku lagi sengsara weh. dah banyak aku jaga perasaan orang lain. bila lah time aku nak jaga perasaan sendiri pulak kan ? Jangan disebabkan hal remeh camni, persahabatan kite akan renggang. kalau boleh aku taknak lah mcm tu. 

aku rasa, semua yang kau buat sangat lah obvious. adoii. tak tahu lah mcm mana aku nak cakap lagi. hahahaha. sabar je lah. Senang senang sangat, aku pergi cari City boy aku ah kat KT. abih cite. =)
Hahahhaaha. Adoii. Macam macam leee. Dah macam lam drama je kisah hidup aku. 
#np - I love you Najwa latif. Lagu ni mcm nak same je nge kisah aku. sobsob. sedih. haha. 
terlalu berharap pun akan buat kita merana. kan ? so. tabahkan lah wahai hati, keep smiling ! Fighting. Ramai orang sayang kau termasuk aku :)) 

#Hasil coretan : Norshahira ;)


Like yup.. Comment Jangan Lupe!! Luff k0rang..:)



*copyright NORSHAHIRA all rights reserved*